Logotip de Adolescents.cat

Espanya s'apropa als 9.000 infectats i 300 morts per coronavirurs

El control d'accés a Igualada amb una ambulància entrant a la zona. Imatge del 13 de març del 2020 | ACN
per Bernat Surroca, el 16 de març de 2020 a les 12:00
Espanya s'apropa ja als 9.000 afectats i 300 morts per coronavirus. Fernando Simón, director general d'alertes i emergències sanitàries, ha explicat que la situació "ha canviat".

Aquest matí s'ha reunit per primer cop l'anomenat comitè tècnic de gestió del coronavirus. Simón ha dit que la situació no ha canviat "radicalment", però sí que està suposant un "estrès suplementari" sobre els serveis sanitaris.


"Hi ha una probabilitat més gran que s'expandeixi la infecció per tot el país", ha dit el director general d'alertes i emergències sanitàries.

A dia d'avui a l'Estat hi ha 8.744 casos de coronavirus, més de la meitat Madrid. Això suposa un augment de més de 1.000 casos respecte ahir. 3.215 casos estan hospitalitzats, 410 casos a la UCI i prop del 70% estan a Madrid. Fins ara hi ha hagut 297 morts i 521 pacients que s'han recuperat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: