10 graus amb molt futur que has de conèixer

per Redacció, el 17 de març de 2020 a les 12:59

"He descobert una tecnologia completament diferent". Així de sorpresa es va quedar la Juliana després d'anar a la Install Party del Tecnocampus de Mataró.



Una activitat que es va fer el passat 6 de març per donar a conèixer treballs i projectes tecnològics, com els que podeu veure en el vídeo.

Però no només això, durant la Install Party també es van fer xerrades i tallers gratuïts centrats en algunes de les professions tecnològiques amb més futur. Aquí en teniu algunes:

 
 



Si t'agradaria saber més sobre aquests graus del Tecnocampus, pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: