Adolescents estrena Confinats, la sèrie on els joves expliquen com viuen el confinament

per Redacció, el 16 de març de 2020 a les 21:44

Adolescents i Catalunya Ràdio estrenen Confinats, una sèrie què vol donar a conèixer com viuen el confinament pel coronavirus els joves d'arreu del país. Què fan? Com és el seu dia a dia? Amb qui estan convivint? Tenen por? Cada dia a les 21.30 s'estrenarà un nou capítol de la sèrie al canal de Youtube d'Adolescents iCat.

Però Confinats és molt més que una sèrie per Youtube. També és un web que inclou altres continguts audiovisuals -com les classes de gimnàs on line d'en Long, una de les cares més populars d'Adolescents-; així com la informació de servei i els consells per afrontar la crisi del coronavirus realitzats per NacióDigital.
 

A continuació, el primer i el segon capítol de Confinats, presentat pel popular Joan Grivé, convertit en el doctor Joan.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: