8 adolescents catalans ens expliquen els pitjors deures que els han posat aquests dies

per Redacció, el 17 de març de 2020 a les 14:51
L'altre dia us vam demanar quina era la vostra rutina aquests dies i una de les respostes més repetides va ser "fer deures". De fet, molts de vosaltres us vau queixar del volum de feina que us havien posat.  És per això que avui us hem preguntat quins eren els pitjors deures que havíeu de fer aquests dies i això és el que ens heu contestat:

 


Versió sense playbuzz

"Realitzar fotografies artístiques d'exteriors sense poder sortir a l'exterior pel confinament, el professor diu que ens busquem la vida".

"La meva professora de socials ens ha enviat un correu planificant-nos les dues setmanes. Cada dia hem de fer 1 o 2 exercicis i abans de les 00:00h penjar-los. Així com a dada: un dels exercicis és fer-li una caricatura a Franco".

"Fer resums de 3 temes de tecno, per avançar temari per nosaltres sols perquè tampoc els explicarà a classe".

"Hem d'escriure una 'novel·la' en castellà, de mínim 8 pàgines davant darrere".

"Fer totes les activitats de l'Student book i del Work book de la unitat 7 d'anglès. O sigui TOTA la unitat 7".

"Doncs han decidit que hem de fer un vídeo informatiu de 10 minuts parlant sobre el coronavirus. Quin pal!"

"Estic fent 1r de Pedagogia. El cas és que tenim una assignatura que es diu Diversitat en Educació, que fa referència a les diferents persones amb què haurem de treballar en un futur i casos especials (cultura, discapacitats...). La cosa és que ens han dit que hem de fer un PAD (Pla d'Atenció a la Diversitat) des de zero i que es pugui aplicar a la universitat, ja que actualment no en té cap (ole tu). Se suposa que els hi hem de fer la feina? A més no és un treball precisament curt..."

"A biologia ens han posat tres pàgines d'exercicis. A més també ens fan fer unes fitxes i uns altres exercicis d'una pàgina web".
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, deures
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: