5 coses sobre la crisi del coronavirus que han passat avui i has de saber

per Redacció, el 17 de març de 2020 a les 18:28
Cada dia es publiquen desenes de notícies sobre la crisi del coronavirus i no és fàcil estar al cas de tot. És per això que us prepararem un resum diari amb les cinc informacions més rellevants sobre aquest tema. Aquí teniu les d'avui:

 


Versió sense playbuzz

La selectivitat 2020, ajornada pel coronavirus
Els exàmens de la Selectivitat d'aquest any 2020 queden ajornats. El Ministeri d'Educació i Formació Professional, el d'Universitats i les comunitats de tot l'Estat han coincidit aquest dimarts en la necessitat de suspendre les dates previstes pels exàmens, durant les primeres setmanes de juny, després de la suspensió de classes pel coronavirus. Tot i això, les administracions educatives encara no han pres una decisió i seguiran treballant per triar les dates definitives de les proves d'accés a la universitat. Queda pendent d'aclarir quan es podran fer, com afectarà a les universitats i sobretot, quina implicació tindrà en els alumnes que pretenien accedir a les facultats aquest pròxim setembre, com a molt d'hora.

El govern espanyol mobilitzarà 200.000 milions d'euros per fer front a la crisi del coronavirus
200.000 milions d'euros per poder fer front a la crisi econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus. Aquests són els recursos que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que es mobilitzaran per fer front als efectes que l'emergència sanitària té sobre els treballadors i les empreses. A més, també s'ajudarà a les famílies amb hipoteques.

Espanya supera els 11.000 contagis i frega els 500 morts per coronavirus
El balanç de contagis per coronavirus segueix creixent. A hores d'ara, a l'estat espanyol s'han detectat ja 11.178 persones que han donat positiu i 491 que han mort a causa del covid-19, fet que significa que la taxa de mortalitat és del 4% amb les dades de les quals es disposa. Del total d'infectats, un 46% han requerit hospitalització, un 5% han ingressat a la UCI i hi ha 1.098 persones que han estat donades d'alta.

L'Estat confina les Balears: tancat el trànsit aeri i marítim a les Illes
"El virus no entén de fronteres ni territoris", ha dit Pedro Sánchez aquest dimarts. Així, el govern espanyol ha tornat a tancar la porta al confinament que reclama des de fa dies el Govern de la Generalitat. No ha mantingut el mateix criteri, però, pel que fa a les peticions de les Illes Balears, que també fa dies que demana poder-se confinar per afrontar la crisi del coronavirus. Tal com ha anunciat aquest matí la seva presidenta, Francina Armengol, "en el llarg del dia d'avui" es farà efectiva l'ordre que estableix el tancament del trànsit aeri i marítim a les Illes.

Salut ja controla la sanitat privada per atendre la crisi del coronavirus
La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat aquest dimarts que la Generalitat ja controla les instal·lacions i els professionals de la sanitat privada a Catalunya, després que diumenge el govern espanyol les posés a disposició de les comunitats autònomes. Des d'ara, la sanitat privada és part del Servei Català de Salut.
Arxivat a:
ACTUALITAT, resum, notícies
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: