sèries

Per què aquesta sèrie és el nou èxit de Netflix?

per Adolescents.cat, el 19 de març de 2020 a les 09:06
Abans de l’aparició d’Internet i de plataformes com Netflix, HBO, Amazon, etc. era molt més fàcil mesurar l’èxit d’una sèrie, ja que només s’havia de mirar l’audiència que tenia en el moment de l’emissió.

Ara, en canvi, es miren altres variables com les cerques a Google, el número de tuits que en parlen, l’augment de seguidors a l’instagram dels protagonistes… Doncs bé, “Toy Boy” és el nou èxit de Netflix. Per què?


Doncs perquè encara que “Toy Boy” no ha aconseguit gaire bones crítiques de la premsa, l’audiència ha dit que s’hi ha enganxat moltíssim i que s’han empassat tots els capítols seguits. A més, el protagonista de la sèrie, Jesús Mosquera, ha multiplicat per sis els seus seguidors a Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esta noche nuevo capítulo de @serietoyboy. Se acerca el final...

Una publicación compartida de Jesús Mosquera (@jesusmosquera__) el


“Toy Boy” és un thriller eròtic-criminal que estimula la imaginació, hi ha diversió, vèrtic… S’explica la història d’un estriper condemnat a presó per un crim que diu que no ha comès. Un cop al carrer, intentarà demostrar la seva innocència amb l’ajuda d’una jove advocada interpretada per María Pedraza, que amb només 24 anys ja és una estrella a Netflix gràcies a “La casa de papel” i “Élite”.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: