​5 coses falses que tota la vida has pensat que eren veritat...

per Redacció, el 18 de març de 2020 a les 12:51


Has viscut durant anys pensant que moltes de les coses que ara llegiràs, eren veritat... Però has viscut enganyat. Són llegendes urbanes que la gent es creu i explica sense saber que no són així.





La muralla xina es pot veure des de l'espai...  FALS!

Sempre s'ha dit que és l'única construcció que es pot veure des de l'espai, però és mentida. Per veure-la farien falta telescopis molt potents.




Petar-se els dits provoca artritis...  FALS!
Molts experts han explicat que el soroll "crec crec" que fan les articulacions quan ens petem els dits, només són bombolles d'aire que exploten a l'interior d'aquestes. Així que no és perjudicial ni tindrem artritis de grans.




Si t'empasses un xiclet, es pot quedar dins teu durant 7 anys...  FALS!
Quan ens empassem un xiclet, el nostre sistema digestiu no el pot digerir perquè està format bàsicament per goma. Així que l'única cosa que passa és que circula pels intestins sense ser digerit fins que... Mmmm... Com ho podem dir finament... Bé, fins que el caguem.




Els toros ataquen el color vermell...  FALS!
Són incapaços de distingir els colors, el que ataquen són els moviments ràpids. I encara ataquen més si al davant hi tenen un inútil que pretén matar-los a cops d'espasa davant d'una plaça plena de gent...




Si despertes un somnàmbul, pot morir-se de l'espant...  FALS!
Les persones somnàmbules poden ser despertades en qualsevol moment i no moriran. Quan s'aixequen i caminen sols a la nit, és convenient acompanyar-los de nou al llit perquè no es facin mal caminant adormits, res més.
Arxivat a:
ACTUALITAT, falses, coses, 5
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: