El festival d'Eurovisió, cancel·lat pel coronavirus

per Redacció, el 18 de març de 2020 a les 14:52
La  Unió Europea de Radiodifusió (UER) ha informat aquest dimecres que cancel·la l'edició d'enguany de festival d'Eurovisió, que havia de celebrar-se del 12 al 16 de maig a la ciutat holandesa de Rotterdam. Aquest és el primer cop que se suspèn el festival, després de 64 edicions.

"Durant les darreres setmanes hem estat explorant diverses opcions alternatives per permetre la celebració del festival d'Eurovisió", explica l'organització en un comunicat. I afegeix que "la incertesa creada per l'expansió del Covid-19 a Europa", així com "les restriccions aplicades pels governs als participants" els han obligat a prendre la decisió de suspendre el certamen, ja que ha esdevingut "impossible" celebrar-lo.


Els organitzadors expliquen també que estan en converses amb les diferents parts implicades perquè el festival tingui lloc, també a Rotterdam, l'any vinent.

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Eurovisió
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: