exercici

3 senzills exercicis per combatre el mal d'esquena

per Redacció, el 19 de març de 2020 a les 11:01
Aquests dies ens estem passant més hores a casa de l'habitual. Això fa que estiguem molta estona asseguts i la nostra esquena ho nota. És per això que avui us portem alguns exercicis per alleugerir el mal d'esquena i cervicals.

 


Versió sense playbuzz
La cobra
Es tracta d'una posició molt utilitzada en el ioga. Consisteix a estirar-se cap per avall, posar la part de davant dels peus enganxada a terra amb les puntes dels dits estirades, i amb els palmells de les mans, recolzar-se per aixecar la meitat superior del cos. Agafa aire a mesura que t'aixeques i intenta mantenir les cames tocant a terra. Aguanta així uns 30 segons respirant amb normalitat. Després, baixa de nou a terra mentre vas exhalant l'aire. Repeteix aquest exercici 10 vegades.

El superheroi
Aquest exercici es realitza estirat cap per avall i consisteix a imitar una postura similar a la de Superman quan vola, d'aquí el seu nom. Estira't cap per avall i alça tant les cames com els braços, estirant totes les extremitats. Mantingues la postura entre 20 i 30 segons, i després abaixa els braços i les cames a poc a poc cap a terra. Pots repetir aquest exercici tres vegades.

Lliscaments contra la paret
Només cal recolzar l'esquena contra la paret i separa els peus. Ara, vés baixant cap avall flexionant els genolls, fins que aquests formin un angle de 90 graus. Aguanta així 5 segons. Ja pots tornar a pujar. Pots tornar a repetir l'exercici cinc vegades en total.
Arxivat a:
CONSELLS, exercici
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: