PATROCINAT

Tutorial: com il·luminar el rostre en només 4 passos

per Redacció, el 21 de març de 2020 a les 09:15
El 80% del resultat del teu maquillatge es basa en hidratar bé la pell. Per això és molt important no oblidar-nos d'aquest pas i seguir les rutines correctes. Els experts de Thuya Escuela ens expliquen com ressaltar la nostra pell i donar-li lluminositat sense malmetre-la.  Si vols saber més sobre els cursos que ofereixen i tot el que et poden ensenyar, omple sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall:








 


Si t'agraden aquests tipus de continguts, segueix @thuyaescuela, trobaràs moltíssims tutorials sobre estilisme i maquillatge. Ah, i estigueu molt atents, perquè a partir d'aquest dilluns llançaran formacions online gratis per fer des de casa!
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Thuya
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: