música

No ens podem treure del cap aquesta cançó d'amor (i mireu qui la canta!)

per Adolescents.cat, el 22 de març de 2020 a les 12:00
“Vint de Juny” és el títol del primer senzill de Laura Centellas que arriba acompanyat, també, de videoclip. La Laura, a part de cantautora també és redactora d'Adolescents!

Després de gairebé tres anys versionant temes i portant algunes cançons pròpies a diferents indrets de Catalunya, la cantant i pianista vigatana presenta el seu primer senzill anomenat “Vint de Juny”, amb el que pretén consolidar-se i donar-se a conèixer no només com a intèrpret sinó també com a cantautora.


Aquest primer tema de Laura Centellas és íntim, fresc i combina el pop amb influències de folk i cançó d’autor. Narra una història d’amor en què ens podem imaginar a la perfecció les escenes d’una primera cita i l’evolució cap a un amor transformat, passional i consolidat. 



El tema ha estat produït i arranjat per Jordi Casadesús, mesclat per Panxii Badii i masteritzat per Victor Garcia. Per altra banda el videoclip ha estat dirigit i editat per Mireia Bover, protagonitzat pels actors osonencs Alba Riera i Nil Sobrevias i gravat per Arnau Costa. El disseny de la portada del “single” és de Núria Centellas, dissenyadora gràfica.

“El videoclip pretén transmetre el procés de l’enamorament entre dues persones a través del cos, la pell, les mirades…” diu l’artista. Està previst que Laura Centellas presenti un segon senzill aquesta primavera.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: