consells pel confinament

7 adolescents ens expliquen com està afectant les seves relacions amoroses el confinament

per Redacció, el 25 de març de 2020 a les 14:03
Des que va començar el confinament, que moltes parelles o persones que estaven començant a sortir no s'han vist. És per això que us vam demanar de quina manera estava afectant les vostres relacions aquesta situació. A continuació recollim algunes de les experiències que ens heu explicat. 

Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament. 

 


Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.





Versió sense playbuzz

17 anys
El trobo molt a faltar tot i que (de moment) no ho porto tan malament. Hi ha dies que parlem més i hi ha dies que parlem menys però els dos estem fent un esforç per intentar estar el més bé possible tot i la distància. Tenim moltes ganes de veure'ns i quan tinguem l'oportunitat recuperarem tots els moments i dies perduts d'aquest confinament. Me l'estimo molt.

16 anys
Ara la veritat és una mica trist tenir parella i no poder veure-la en persona, fer videotrucades no és ben bé el mateix. També per l'avorriment ens vam baixar una app de reptes per parelles una mica nyonya per fer la broma i ens va acabar agradant. Us ho recomano. 

16 anys
Just jo i un noi vam començar a tenir alguna cosa poc abans del confinament. Se'ns va ajuntar tot: unes colònies en les que quasi no vam parlar i el confinament. El trobo molt a faltar però no sóc del tipus de persona que ho mostra per whats i ell tampoc... espero que no s'allargui molt més el confinament, vull veure'l.

17 anys
Estava intentant "conquistar" al crush abans que arribés el confinament però amb tot això ens hem distanciat molt i crec que tot el que havíem avançat haurà estat en va perquè cada moment conta i ara estic perdent oportunitats. Intento tenir contacte per l'insta, però no és molt de xarxes socials. No sé què fer. 

20 anys
La meva parella està d'Erasmus des de fa un mes i mig. Ens havíem de veure per Setmana Santa però a causa d'aquesta gran merda no pot ser i no sé fins quan serà. Ella també està confinada però a la residència, no és el mateix que a casa, i pot sortir al carrer fins amb dues persones. Estic ralladíssim per la situació. Espero que no acabi afectant perquè estic molt enamorat.

17 anys
Teníem una primera cita dissabte programada des de feia temps perquè tenia exàmens, tot i així ens veiem cada dia al gimnàs. Ara ni gimnàs ni cita i a sobre no sé com treure conversa pel whats, ja que tarda molt a contestar o no contesta.

15 anys
Sincerament crec que no poder-nos veure m'està afectant més del que em pensava i mira que no fa massa que l'he conegut (al meu "nòvio"). Noto que potser estic massa a sobre d'ell aquests dies i m'estic adonant que potser ja no li agrado tant com al principi. Espero que quan ens puguem tornar a veure, si és que no ens ho hem deixat abans, tornem a estar com abans i amb la mateixa connexió. En resum, que s'acabi d'una vegada aquesta merda de confinament si us plau.

18 anys
La persona que m'agrada ho està passant malament i a sobre es va enfadar amb mi just abans de confinar-nos. Quan el vaig escriure em va deixar el visto i ara estic súper preocupada per ell. No sé com donar-li suport. 
Arxivat a:
ACTUALITAT, amor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: