actualitat

Salut avisa que «hi ha moltes persones joves en estat greu» i 300 crítics

per Sara González, el 21 de març de 2020 a les 18:25
La consellera de Salut, Alba Vergés, ha avisat que en aquests moments hi ha 300 persones contagiades per coronavirus en estat crític o semicrític i que "hi ha moltes persones joves en estat greu". En concret, ha precisat la consellera, d'entre 20 i 50 anys i no només gent gran.

Segons el darrer balanç, la xifra d'infectats diagnosticats és de 4.203 i de 122 morts. La dirigent ha volgut deixar clar que "aquest no és només un virus de gent gran i de persones vulnerables" i que, per tant, cal seguir les mesures de prevenció i d'aïllament decretades per trencar la cadena de transmissió. "La falta d'actuació sí que pot ser dramàtica", ha insistit la consellera.


La titular de Salut ha reconegut que no descarten haver de recórrer a hospitals de campanya un cop es desbordin els centres hospitalaris o bé a confinaments com el d'Igualada en altres zones del territori si ho consideren necessari per intentar aturar focus d'alt risc. També ha volgut subratllar que hi ha 180 persones que han superat el virus i que han estat donades d'alta. 











 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: