patrocinat

10 pel·lícules i sèries que us faran viatjar durant el confinament

per Redacció, el 23 de març de 2020 a les 16:04
Durant aquests dies de confinament, en què no hem de sortir de casa, segur que esteu buscant sèries i pel·lícules per entretenir-vos i dediqueu massa temps a buscar quina podeu mirar.

No desistiu, des del CETT-UB us porten recomanacions de sèries i pel·lícules que us faran viatjar a altres indrets i us ajudaran a desconnectar!

 


Sens dubte aquestes propostes us faran viatjar i descobrir, també, llocs que potser no coneixíeu. Si la vostra passió és viatjar i viure experiències diferents, al CETT-UB hi trobareu moltes opcions per estudiar turisme i especialitzar-vos en l’àmbit que més us interessi, des de Direcció Hotelera o Direcció Turística fins a Direcció de Negocis Digitals Turístics. A més, també podeu escollir cicles formatius en altres àmbits del sector, com Agències de Viatges i Esdeveniments o Gestió d’Allotjaments Turístics. Si vols saber més sobre el CETT-UB, vés al seu web per mirar tota l'oferta que t'ofereixen. També pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: