Gaudir d'artistes top i a més ajudar a frenar el coronavirus? Aquesta iniciativa t'interessa

per Redacció, el 24 de març de 2020 a les 11:19
Segurament aquests dies heu vist molts posts de famosos a Instagram protagonitzats pel hashtag #YoMeCorono. Aquesta etiqueta forma part d'una campanya solidària que té com a objectiu recollir fons per a trobar tractaments útils contra el coronavirus, una malaltia que desgraciadament cada dia afecta més persones.

És per això que avui us volem explicar una manera de col·laborar amb aquesta iniciativa que potser no coneixíeu. Quina? Doncs comprar entrades pel Share Festival, el primer esdeveniment musical en sumar-se a aquesta campanya.

 

I és que el festival donarà el 20% dels diners recaptats durant el període de confinament a #Yomecorono! 
Així doncs la vostra entrada servirà per ajudar a investigar la cura contra el coronavirus.


I qui actuarà aquest any al Share Festival? Si hi aneu, podreu gaudir d'artistes tant top com Lola Índigo, Don Patricio, Anuel AA, La Pegatina, Omar Montes, Oques Grasses, Natalia Lacunza i Doctor Prats, entre molts altres.

 Pots comprar les entrades AQUÍ
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: