música

Dos grups catalans top s'han unit en aquesta nova cançó i el resultat és brutal!

per Redacció, el 25 de març de 2020 a les 12:48
Aquests dies la música s'està tornant indispensable: ens ajuda a desconnectar i a fer menys dur el confinament. És per això que ens encanta donar-vos bones notícies, com que un dels vostres grups preferits estrena nou àlbum.

I és que aquest 10 d'abril Koers publica el disc That Day de la mà de Halley Records. Abans, però, n'han volgut fer dos avançaments per començar a mostrar al públic part de la màgia i energia del nou treball.


Si fa uns dies presentaven la cançó i el clip de "Ballarem", que ja suma més de 125.000 reproduccions a Youtube, ara han volgut avançar "Als teus peus", a on els de Lleida compten amb la col·laboració d'Èric Vergés, cantant d'Els Catarres.


"Als teus peus" és una cançó d'amor que pretén durar per sempre. Un amor autèntic i pur. Aquest sentiment també és vàlid per a una bona amistat, com la que comparteixen el cantant de Koers, Kelly Isaiah, amb Èric Vergés.

El títol del disc, That Day, és esperançador, malgrat que l'objectiu de Koers és que els seus seguidors ho interpretin a la seva manera. 'Aquell dia' (traducció de That Day) pot ser un dia del passat o del futur. Però sigui una cosa o l'altra, ells volen que sigui un dia memorable, inoblidable i important.
 
Arxivat a:
CULTURA, música
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: