Música

Així de bé sona la versió d'estudi de la primera cançó en català sobre el confinament

per Redacció, el 24 de març de 2020 a les 14:17
Dilluns passat, Xavi Ciurans, cantant de Gertrudis, va despertar els seus companys de grup amb un missatge de Whatsappque contenia una sorpresa en forma de cançó: “Avui canviem el món”. Al vespre la van pujar a les xarxes i de seguida va cridar l’atenció tant del públic com dels mitjans de comunicació, que la van acollir com el primer himne del confinament.

Després d’aquest èxit tan orgànic, els Gertrudiss’han animat a posar en marxa els seus estudis casolans i, des de la distància, han enregistrat de forma pràcticament professional una nova versió de l’himne “Avui canviem el món”.

 
A partir d’avui ja es pot trobar a plataformes com Spotify , Youtube o Deezer entre d’altres




Gertrudis havia de començar la seva gira dijous passat dins d’un Sala Razzmatazz de Barcelona plena, però el concert es va suspendre per les recomanacions de les autoritats. És per això que la lletra també té un moment pel record enyorat del seu públic, del caliu dels concerts “on tota la gent crida i allibera el seu desig”.

Arxivat a:
CULTURA, Getrudis
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: