sèries i pel·lícules

Per què molta gent diu que hauríem de mirar aquesta pel·lícula durant el confinament?

per Redacció, el 27 de març de 2020 a les 08:16
Aquests dies de confinament les sèries i les pel·lícules s'han convertit en gairebé imprescindibles. De fet, divendres passat Netflix i Youtube van decidir suspendre la capacitat de reproduir continguts en alta definició per tal d'evitar el col·lapse d'Internet i de la xarxa. 

I és que, en la rutina diària d'una gran part de la població hi ha inclòs el consum de sèries i films. Actualment, una de les ficcions que més èxit està tenint és El Hoyo, una pel·lícula espanyola que molts han definit com a "ideal per aquests dies de confinament". I per què? Doncs perquè ens transmet la importància de pensar de manera col·lectiva i solidària i de deixar d'una banda l'individualisme. 

 

Exactament, però, de què va El hoyo? El film ens parla sobre les classes socials utilitzant com a recurs un element tan simple com el d'un bloc de pisos amb una plataforma que puja i que baixa de nivells. Una plataforma que transporta menjar abundant pels que viuen a dalt, però on només queden les sobres pels que habiten als últims pisos. Així doncs, la lluita per la supervivència i la solidaritat pel bé comú, xoquen en aquest film entretingut i reflexiu que podeu veure en plataformes com Netflix.


Avisem que la pel·lícula -recomanada a partir dels 18 anys- conté escenes força dures i violentes, per tant NO us la mireu, si aquest tipus de contingut us afecta. 

Si voleu veure pel·lícules que contenen reflexions socials i sense escenes de violència, us recomanem films com Goodbye Lenin o Persépolis.
Arxivat a:
CINEMA I TV , El hoyo
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: