carnet jove

Una proposta que voldràs fer després del confinament si t'agraden les pelis de ciència-ficció

per Redacció, el 27 de març de 2020 a les 10:20
Us agrada Star Wars? Doncs us encantarà l'Star Wars Experience de Tecnoparc, una experiència única en què, quan s'acabi el confinament, podreu pilotar una moto Speeder Bike al circuit de Scalextric amb ulleres FPV i viure una batalla de drons. Si hi voleu anar, heu de saber que amb el Carnet Jove teniu un 2x1!

Quan es torni a obrir el Tecnoparc, després de la quarantena, podreu gaudir d'aquesta promoció de dimecres a divendres de 17h a 20h i l'activitat dura dues hores. Per a beneficiar-se del 2x1 és imprescindible presentar el DNI (no se n'acceptaran duplicats ni fotocòpies) i ser titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

La promoció és vàlida fins al 15-12-2020 i no acumulable a altres ofertes, cupons o promocions.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: