sèries

Tornen «Les de l'hoquei»: així seran els nous personatges de la sèrie

per Redacció, el 27 de març de 2020 a les 15:21
Aquest 30 de març s'estrena la segona temporada de Les de l'hoquei, que s'emetrà cada dilluns després del TN vespre.

Nora Navas (la Terrats), Iria del Río (Anna), així com la majoria d'actrius i actors de la primera temporada repetiran els seus personatges en aquesta nova entrega, de 13 capítols, amb la incorporació de nous actors i actrius, com David Solans ("Merlí") que dona vida al Ricard, el nou fitxatge de l'equip masculí.

Com sabeu, la primera temporada de la sèrie va deixar algunes trames obertes que seran resoltes en els nous episodis. Se sabrà la resolució del judici de l'Anna, acusada d'haver atacat una jugadora d'hoquei quan jugava a Portugal; es podrà veure com afecta l'equip la inclusió de noves jugadores i, a més, s'obriran noves històries, amb conflictes personals i sentimentals.

Segons ha explicat l'equip de la sèrie en roda de premsa, podrem veure trames "més adultes" que mostraran l'evolució i el creixement dels personatges. Així mateix, en aquesta nova temporada el sexe i l'amor també hi jugaran un paper important i es tractaran d'una manera "natural i desinhibida" per tal de reflectir al màxim la realitat. A continuació us presentem els nous personatges:

 


Versió sense playbuzz
JANINA DÍAZ MARTÍN (Laia Fontan)
Provinent de l'equip femení de l'Olímpic, és una jugadora que està en molt bona forma i tècnicament és impecable, però també és competitiva i maquiavèl·lica. Amb l'Emma no es va dur gens bé quan van jugar juntes a l'Olímpic i això va obrir una forta enemistat entre elles, dins i fora del camp. Ha vingut al Minerva a ser la millor, convençuda per la Terrats, que aquí pot prosperar.

TONI ALCOBER MARÍN (David Selvas)
Productor musical, el pare de la Raquel és un home afable, divertit i seductor, que s'ha dedicat en cos i ànima a la seva productora i a muntar un festival de renom. Ha aconseguit dur a la fama a molts artistes musicals. Però quan la Susanna, la seva dona i mare de la Raquel el deixa, entra en una forta crisi personal. Ha de deixar de viatjar tant i tornar a estabilitzar-se al poble per intentar passar més temps amb la Raquel. Se sent perdut, tant fent de pare, com duent ara la gestió de l'empresa que compartia amb la seva ex.

RICARD PLANES RIUS (David Solans)
Valent, enèrgic i molt disciplinat, en Ricard ha penjat els estudis universitaris, perquè se sentia perdut i desmotivat. Ara combat la por del fracàs i la buidor de no saber cap on anar amb esforç i ànsia per donar el millor de si a la pista d'hoquei. Ha vingut al Minerva com a nova estrella, també cridat per la Terrats. És afable i bon company, però al mateix temps li agrada competir: mostrar-se fort i enèrgic li dona sensació de poder.

JORDI GARRIGA LOZANO (Arnau Casanovas)
Psicòleg i coach esportiu, va acompanyar l'Anna professionalment quan aquesta va tornar de Lisboa amb el seu trauma i va necessitar suport psicològic. Quan l'Anna ja té l'alta i ja no és la seva pacient, la bona relació continua. S'han fet amics i l'Anna li ha ofert que sigui el coach del club Minerva, quan vénen temps difícils i competitius al Club. Amb ella sempre tindran un estira i arronsa: entre l'amistat i la complicitat (a vegades excessiva) que els ha donat el fet que en Jordi conegui el món emocional de l'Anna molt millor que ningú altre.

SUSANNA MONFORTE (Ivana Miño)
Mare de la Raquel, ha construït un imperi musical al cantó del seu marit, però n'ha quedat a l'ombra: ell és la cara visible, ella és qui ha fet tota la feina de gestió i administració. Arribada la mitjana edat, s'ha afartat de quedar-se en segon pla i d'haver-se oblidat de si mateixa. Decideix marxar a fer de cooperant internacional, per sentir-se realitzada, sense pensar en quin moment està la Raquel ni en les conseqüències de la seva marxa. Després d'anys dedicada a la feina i a la família, necessita temps només per a ella.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: