coronavirus

Aquesta foto mostra per què és tan important quedar-se a casa

per Redacció, el 28 de març de 2020 a les 21:03
Vuit de cada 10 casos de persones joves amb coronavirus tenen símptomes molt lleus, però hi ha una part d'aquest sector a qui se'ls complica molt. Precisament aquest divendres un metge de l'Hospital de Can Ruti va publicar la radiografia d'una jove contagiada.  Com podeu veure, els seus pulmons presenten una pneumònia derivada del virus. Afortunadament la jove s'està recuperant, però cal ser molt conscients que aquesta malaltia ens afecta a tots. I és que encara que no et posis malalt, les decisions que prenguis afecten els altres. Per tant, sigues responsable, queda't a casa i ajuda a frenar el coronavirus.

A Espanya ja han mort més de 5.690 persones pel COVID-19. En el cas de Catalunya el total de morts ja supera el miler, mentre que els infectats ronden els 14.263 casos, 1.324 dels quals estan ingressat a UCI.
Arxivat a:
ACTUALITAT, coronavirus
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: