Logotip de Adolescents.cat
confinament

Aquestes són les 10 emocions que més esteu sentint aquests dies

per Redacció, el 31 de març de 2020 a les 16:39
El confinament afecta el nostre estat d'ànim. Estem vivint una situació a la qual no estem acostumats i això ens genera, sovint, sensacions contradictòries. Us hem demanat que ens diguéssiu quines eren les emocions que més estàveu experimentant i a continuació recollim les respostes més repetides. Si voleu més informació sobre com la quarantena influeix en el nostre humor, la podreu trobar aquí.

 


Versió sense playbuzz
Enyorança 
Tristesa 
Ràbia 
Confusió 
Nostàlgia 
Estrès 
Impotència 
Frustració 
Agraïment 
Nerviosisme

Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament. 

Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.

Arxivat a:
ACTUALITAT, emocions
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: