sèries

10 coses que no sabies dels actors i les actrius de La casa de papel

per Redacció, el 4 d'abril de 2020 a les 06:00
Aquesta setmana s'ha estrenat nova temporada de La casa de papel, és per això que us portem algunes curiositats sobre els seus actors que potser no coneixíeu.

 


Versió sense playbuzz
La mare d'Úrsula Corberó és el seu gran suport. L'actriu ha explicat en més d'una ocasió que quan era petita, la seva mare demanava plegar abans a la feina, encara que li descomptessin del sou, per acompanyar-la als càstings. No tenien cotxe i havien de fer autoestop i després agafar l'autobús per arribar a Barcelona. 

Álvaro Morte, l'actor que interpreta el professor, va estar a punt de convertir-se en enginyer de telecomunicacions. Finalment, però, ho va deixar tot per estudiar art dramàtic. 

Tot i que durant la sèrie tenen una molt mala relació, l'actriu Ester Acebo (en el paper de Mónica) i Pedro Alonso (que fa de Berlín), es va convertir en millors amics a la vida real després del rodatge. 

Jaime Lorente a més de ser actor també és poeta. El 2019 va publicar el seu primer llibre, A propósito de tu boca.

L'actriu Itziar Ituño compagina la seva feina en el món de les sèries i el cinema amb la seva altra gran passió: la música. Ha estat cantant de bandes com Dangiliske i EZ3. 

El 2015 Miguel Herrán va aconseguir el seu primer paper en una pel·lícula titulada A cambio de nada. Aquell mateix any l'artista va guanyar el premi Goya a Millor Actor Revelació. Des de llavors ha format part d'algunes de les sèries de Netflix amb més èxit.

Alba Flores va ser víctima de racisme a l'escola, segons ha explicat en diverses entrevistes. Ara, en ser famosa, assegura que ningú li "diu res per ser gitana", però té clar que Espanya continua sent "racista i masclista" i que això és culpa de l'"educació" que rebem.

Darko Perić va treballar durant un temps al teatre subterrani de Berlín.

D'on prové el nom de Najwa Nimri? Segons ha explicat ella mateixa en diverses entrevistes, el seu nom significa "èxtasis" i el seu cognom "tigre". 


María Pedraza va aconseguir el seu primer paper gràcies a Instagram. Esteban Crespo, el director de "Amar", la va descobrir a través d'aquesta xarxa social i va voler que participés en la seva pel·lícula.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: