per l'avorriment

Rosalía i altres celebrities que han sorprès amb el seu canvi de look durant el confinament

per Redacció, el 1 d'abril de 2020 a les 08:50
Molta gent està aprofitant aquests dies de confinament per cuinar noves receptes, aprendre idiomes, llegir llibres que tenia oblidats i fins i tot provar looks diferents. Aquest és el cas de Rosalía que ahir va sorprendre els seus seguidors mostrant el seu nou pentinat amb serrell. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💇‍♀️💇‍♀️💇‍♀️

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el


En menys de 24 hores el vídeo que va publicar ja suma milions de visualitzacions i milers de comentaris positius, com podeu veure més avall.

L'artista catalana, però, no és l'única que ha canviat de look durant aquests dies. També hi ha altres celebrities que han optat per donar un aire diferent a la seva imatge. Us deixem algunes de les fotos que han publicat:

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Rosalía
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: