consells

7 senzills trucs que t'ajudaran a combatre l'estrès

per Redacció, el 1 d'abril de 2020 a les 11:40
Hi ha trucs molt senzills que ens ajuden a reduir l'estrès i ens aporten benestar. Avui us fem un recull d'activitats recomanades per experts que us poden anar bé per relaxar-vos: 

 


Versió sense playbuzz
Somriu 
Pot semblar un detall sense importància, però quan somriem el nostre cervell segrega betaendorfines i redueix gairebé un 39% els nivells de cortisol, l'hormona de l'estrès. Així doncs, l'humor té més poder del que ens pensem.

Marca't objectius 
Fixar-nos propòsits ens ajuda a marcar-nos una rutina i a sentir-nos realitzats. Així doncs, per exemple, a principis de setmana apunteu allò que voleu fer durant els pròxims dies i intenteu complir tot el que pugueu. Sentir que tenim el control de les coses, ens relaxa. 

Entrena
Sempre s'ha dit que fer exercici va bé per alliberar tensions i és cert. Així que dedica uns 30 minuts diaris a fer esport des de casa. També pots combinar-ho amb activitats com pilates a ioga. Hi ha moltíssims vídeos a Youtube i apps que pots utilitzar per dur a terme aquestes rutines. 

Ajuda
Ajudar als altres no només ens fa sentir millor, sinó que redueix els nivells d'estrès. Per tant, procura ajudar els teus amics/gues, encara que sigui en la distància, i sobretot a la teva família. 

Para i respira
En un moment de crisi d'estrès, atura't, canvia de lloc, i sobretot, respira. Fer respiracions profundes i lentes t'ajudarà a calmar-te i a posar les coses a lloc. 

Escriu
Escriure els nostres pensaments és terapèutic: ens ajuda a desfogar-nos i a alliberar la nostra ment. Per tant, intenteu trobar un moment per redactar allò que sentiu o necessiteu expressar. 

Balla 
Ballar ens ajuda a desconnectar, així que poseu la música que vulgueu i deixeu-vos anar.
Arxivat a:
CONSELLS, estrès
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: