exercici

4 exercicis que pots fer a la teva habitació per posar en forma les cames

per Redacció, el 1 d'abril de 2020 a les 12:09
Avui hem recuperat uns exercicis que vam publicar per enfortir i posar en forma les cames que podeu fer des de casa. Aquí els teniu:

 


Versió sense playbuzz

Exercici 1: Esquats
Després d'escalfar durant uns minuts, comenceu amb uns esquats: obriu les cames i, mantenint l'esquena recta, flexioneu-les tant com pugueu.

*Feu 2 sèries de 12 repeticions i quan acabeu feu uns jumping jacks (més avall trobareu explicat com realitzar-los).

Exercici 2: Elevacions
Estireu-vos amb la panxa cap amunt, i sense moure els braços de terra, aixequeu les dues cames a la vegada fins a fer un angle de 90º. A més de treballar les cames, també treballareu l'abdomen.
*Feu 2 sèries de 12 repeticions i quan acabeu feu uns jumping jacks.

Exercici 3: Passos
Col·loqueu el cos recte i feu un pas gran cap endavant amb una cama, intentant mantenir l'esquena el màxim de recte possible. Repetiu el mateix amb l'altra cama.

*Feu 3 sèries de 12 repeticions i quan acabeu feu uns jumping jacks.

*Jumping jacks
Aquest exercici consisteix en saltar obrint les cames, mentre elevem els braços cap amunt, com si volguéssim que les nostres mans es toquessin.
*Fer 3 repeticions d'1 minut entre exercici i exercici
 
Arxivat a:
SALUT, exercici, tonificació
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: