Així és la història d'amor en quarantena que s'està fent viral a tot el món

per Redacció, el 1 d'abril de 2020 a les 12:53
Diuen que l'amor no té barreres i la història viral que us explicarem a continuació n'és un exemple. 

Tot va començar fa uns dies quan el Jeremy, un noi de Nova York, va començar a fixar-se en una veïna de l'edifici del davant. La noia sortia cada dia a fer esport a la terrassa mentre ell estava al balcó. Com que parlar a tanta distància era complicat, el Jeremy va decidir escriure el seu mòbil en un paper, col·locar-lo en un dron i fer-lo arribar fins a la terrassa de la noia que li agradava.

La Tori – així és com es diu ella – va apuntar-se el número i van començar a parlar. La cosa, però, no es va acabar aquí. Al cap de poc van tenir la seva primera cita: un sopar romàntic als balcons. I després va arribar la segona: un passeig pel barri, però sense trencar les mesures de confinament. I és que, tal com es veu en les imatges, el Jeremy es va col·locar dins d'una bombolla inflable.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantine Cutie, part 2. Her name is Tori (@toricigs) and she’s cute and kind
😌

Una publicación compartida de JEREMY COHEN (@jermcohen) el


Com us podeu imaginar, la història s'ha fet viral arreu del món i ha estat un dels temes més comentat a les xarxes socials aquests dies. Hi ha persones, però, que posen en dubte que sigui un cas real i creuen que darrere hi podria haver una campanya de màrqueting. De moment, però, el Jeremy ho ha desmentit i ha assegurat que tot és verídic.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

Una publicación compartida de JEREMY COHEN (@jermcohen) el

Arxivat a:
ACTUALITAT, amor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: