ALIMENTACIÓ

Aquest és el pastís del dia i és molt sa i fàcil de fer!

per Adolescents.cat, el 1 d'abril de 2020 a les 14:36

Com que el confinament dóna per molt, avui us portem una altra recepta molt senzilla d'un pastís diferent i súper sa!

Prepararem "banana bread" o pastís de plàtan amb molt poquets ingredients! La nutricionista Berta Vilalta ens ha explicat com fer-lo. T'hi apuntes?

Ingredients:

100g de farina (de blat, de fajol... la que vulguis menys de llegums)
2 plàtans madurs
2 ous
1 culleradeta de canyella
1 sobre de llevat
80ml de llet vegetal o normal
Xocolata en pols al gust

Els 6 senzills passos per preparar-lo:

 
 

Així és com et quedarà:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 Exemples saludables de Banana Bread🍌🍞💛: . Perquè pogueu triar el que us agradi més i s’adapti més als ingredients que tenim o el moment que el volgueu consumir😍: 💛🧾apunteeu; Els 3 contenen la mateixa base de: 🔸farina de fajol, 🔸plàtan madur, 🔸ou, 🔸llevadura i 🔸canyella; 〰️〰️〰️ 1️⃣. Banana Bread amb 1plàtan extra com a decoració, amb llet de nous i maca. ✨ 2️⃣. Banana choco🍫Bread amb xocolata 95% com a cobertura, llet d’arròs i amb 10gr. De panela per donar-li més toc de brioix que de pa i acompanyar-lo amb el cafè amb llet vegetal del matí☺️☕️. ✨ 3️⃣. Banana Bread amb kèfir🐏 de cabra com a probiòtic intestinal sense cobertures per acompanyar-lo amb l’alvocat🥑del matí! ✨ Diumenge farem un directe a l’Ig del @fitnessvicsalut d’esmorzar saludable amb un Banana Bread de base 🤩😍🍌🍞, la @fisio_mum ja està fent proves aveura com li queda!! 👏🏻😎 i jo ja he comprat maduixes🍓 . ☝🏻Sabeu perquè els nens són assimptomàtics del Covid-19? 👉🏻perquè tenen un Sistema Immunitari fort ‼️ això doncs ens indica que com més preparat tinguem el nostre SI, més probabilitats tenim de passar el virus ( si l’agafem ) sense risc ‼️, 🔜 Cuideu-vos molt i mengeu sa, que el vostre Sistema Immunitari us ho agraïrà! 😘✨ . Jo us hi ajudaré amb tot el que pugui, així que si teniu alguna pregunta d’alimentació/suplementació per aquests dies, estic treballant online, només me l’heu de fer arribar! 💛 #nutriciobertavilalta#recepta#bananabread#confinamentconscient#nutricioesportiva#pnie#psiconeuroinmunoendocrinologia#salut#salutintestinal#healthy#recepta#esmorzarsaludable#breakfast#cook#cooking#healthymood

Una publicación compartida de Nutrició Berta Vilalta (@bertavilalta_nutri) el

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: