CONFINAMENT

7 coses que pots fer per afrontar millor la quarta setmana de confinament

per Lara Fita, psicòloga, el 6 d'abril de 2020 a les 11:50
Aquest cap de setmana hem sabut que s’allarga el confinament, i per tant comencem la quarta setmana que ens hem de quedar a casa. Pot ser que t’identifiquis amb aquesta afirmació, que resumeix l’estat de molts i moltes de vosaltres:

"Les primeres setmanes van ser prou assumibles, era una situació nova i l’afrontaves amb molta energia. Tenies un munt d’idees per passar el temps i alhora no t’acabaves de creure el que estava passant. Ara, però, et supera la quantitat de feina que et posen des de l’institut, no parles tant amb amics i amigues i la convivència a casa comença a ser pesada."

Doncs bé, si t'hi sents identificat/da, segueix llegint per saber què recomanen les psicòlogues del Consultori de Confinats per afrontar millor aquesta quarta setmana de confinament!

 


Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament.

Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: