consells pel confinament

7 adolescents ens expliquen com està afectant les seves relacions amoroses el confinament [VOL.3]

per Redacció, el 6 d'abril de 2020 a les 12:57
Des que va començar el confinament, que moltes parelles o persones que estaven començant a sortir no s'han vist. És per això que us vam demanar de quina manera estava afectant les vostres relacions aquesta situació. A continuació recollim algunes de les experiències que ens heu explicat. 

Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament. 

 


Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.





Versió sense playbuzz

14 anys 
Abans anava a classe amb la meva millor amiga de la qual estic enamorada i ho hem parlat i tot però no és mutu. Parlàvem moltíssim, però ara no sé per què quan l'obro em contesta borde i ella gairebé no em diu res... Així que porto bastant malament això d'estar en quarantena. 

16 anys
M'he adonat que no valia la pena el noi que m'agradava i un bon amic m'està demostrant que hi ha més nois. Ara estic per mi i gràcies a la distància he vist qui val la pena de veritat. 

18 anys 
Fem Facetime, però la veritat és complicat. Ens vèiem MOLT sovint i ara és com que ens trobem a faltar i a la vegada ens enfadem molt entre nosaltres per absolutament tonteries. No ho sé, als dos ens fa cosa que pugui ser dolent per la nostra relació no veure'ns tan sovint. 

18 anys
No som parella, però amb una noia ja fa temps que parlem i ens hem dit que ens agradem i tot. Fa poc era el dia perfecte per quedar perquè era el meu aniversari. Volia fer una festa a casa meva i havíem de dormir juntes, però no. Pel pu** coronavirus he d'esperar molt temps. Seguim parlant igualment i depèn del dia estem més "moñas", però no és el mateix que quedar cara a cara. A més, no ha passat res encara entre nosaltres i sentir aquella tensió en persona dona morbo encara que es passi malament. 

15 anys 
A mi la veritat és que m'està anant molt bé. M'estic oblidant d'un ex de qui seguia pillada i he començat a parlar amb un tio que apunta maneres. A més com que tenim temps de sobra per parlar suposo que és més fàcil conèixer-nos. 

15 anys
El meu cap pensa massa i noto que no em va gens bé. Em vaig pillar d'un noi quan pensava que ja havia oblidat al meu ex i ara veig que potser no l'he oblidat del tot. Tot i això ens diem coses molt maques amb el noi amb qui estic parlant, però són com sempre les mateixes converses i no sé per què em comença a avorrir. 

15 anys 
Porto amb la meva parella més d'un any i malgrat que parlem cada dia i sempre que podem fem videotrucades, igualment s'està fent molt difícil estar separats. Per exemple, l'altre dia va ser el seu cumple i tenia vàries sorpreses preparades i no vam poder fer res. A més gestionar aquesta situació s'està fent molt complicat i de vegades sento que ho pago amb ell quan en aquests dies em trobo estressada i malament. De totes maneres l'únic que podem fer és esperar, i estic segura que això no afectarà la relació i la farà més forta!
Arxivat a:
ACTUALITAT, amor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: