cuina

T'expliquem com fer un senzill patís de xocolata sense gluten ni lactosa

per Redacció, el 13 d'abril de 2020 a les 06:00
L'altre dia ens vau demanar que féssim receptes sense gluten ni lactosa. Així que avui us en portem una: un pastís de xocolata negre i nous tret del blog de MJ. Aquí la teniu: 

 


Versió sense playbuzz

Ingredients:

- 210 g de nous
- 5 ous
- 210 g de sucre morè 
- 100 g de xocolata negra per a fondre 
- 8 g. de cacau en pols
- Mantega vegetal i/o oli
- Maduixes 

Preparació:
- Posem el forn a escalfar a 170 °C
- Fonem 100 g de xocolata negra al microones o al bany maria i remenem fins que ens quedi una barreja homogènia. 
- Piquem 210 g de nous i les tirem en un bol gran. Un cop fet, hi incorporem 210 g de sucre morè i la xocolata fosa. Barregem amb unes varetes, elèctriques o manuals. 
- Hi afegim 8 g de cacau en pols, 1 ou i remenem. Afegim un segon ou i tornem a batre. En total afegirem 5 ous i anirem remenant 
- Amb la base del motlle desmuntable dibuixem un cercle damunt un paper vegetal i retallem. Posem el paper a la base i pintem els laterals del motlle amb mantega vegetal o oli. Tirem la massa al motlle. 
- Ho posem al forn, a 170 °C durant 40 minuts. 
- Un cop passada aquesta estona, el traiem, el deixem refredar i li col·loquem maduixes i nous per sobre. Si vols també hi pots afegir sucre.
Arxivat a:
CONSELLS, recepta
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: