actualitat

Aquesta és la nova decisió que ha pres WhatsApp i així és com t'afecta

per NacióDigital, el 8 d'abril de 2020 a les 08:37
L'aplicació de missatgeria WhatsApp ha introduït una novetat en les seves prestacions: limitar el reenviament de missatges massius. Així, a partir d'ara, es farà un per cada xat o grup, amb la finalitat d'evitar que es propagui la desinformació i es faci viral. 

Es tracten d'uns missatges que WhatsApp identifica amb la icona d'una doble fletxa, que vol dir que no tenen el seu origen en l'entorn de l'usuari.


"Hem vist un augment significatiu en la quantitat de reenviaments que els usuaris consideren que pot ser aclaparador i pot contribuir a propagar desinformació", ha informat WhatsApp en un comunicat remès a Europa Press.

Així doncs, des d'ara, l'app només limitarà enviar certs missatges als grups per tal de frenar les mentides que circulen aquests dies.


L'aplicació ha recordat que continua treballant amb l'Organització Mundial de la Salut (OMS), amb el canal oficial creat pel qual s'estableix una informació relacionada amb el coronavirus.   

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: