amor i relacions

5 coses que cal deixar clares si estàs començant una relació

per Redacció, el 8 d'abril de 2020 a les 15:08
Quan es comença a sortir amb algú és important deixar clares certes coses per tal que no hi hagi malentesos. És per això, que els psicòlegs recomanen parlar d'aquests 5 temes abans de fer un pas endavant en la relació. 

 


Versió sense plabybuzz
1. El compromís: quin tipus de relació voleu, tancada, oberta...? És important deixar-ho clar i estar d'acord abans d'anar a més 

2. Les expectatives: què espereu de la relació, de l'altre i també de vosaltres mateixos/es? Cal dir el que ens agradaria i el que no per evitar la incomprensió. 

3. Els objectius: quins són els vostres plans de futur? Quina és la vostra filosofia de vida? És indispensable parlar-ho per veure si voleu compartir el mateix camí. 

4. El sexe: què us agrada i què no al llit? La sexualitat és una part important de la vida en parella i és necessari parlar-ne de manera oberta per tal de viure-la plenament. 

5. La família: quina relació voleu que tingui la vostra parella amb la vostra família? I vosaltres, quin tipus de família us agradaria tenir? Són preguntes que, a la llarga, sempre acaben sortint i que és millor aclarir-les al principi per tal de veure si hi ha un acord o no.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: