confinament

12 lliçons de vida que els adolescents heu après durant el confinament

per Redacció, el 12 d'abril de 2020 a les 06:00
Aquests dies de confinament segur que us han servit per adonar-vos d'algunes coses amb les quals abans no us fixàveu o per aclarir pensaments que us confonien. És per això que us vam demanar quina lliçó havíeu après durant la quarantena. Aquestes són algunes de les respostes que hem rebut. Si voleu explicar-nos-en més, ho podeu fer al formulari que trobareu més avall:

 



Versió sense playbuzz

17 anys 
Els humans no tenim poder sobre la terra 

17 anys 
Que a vegades ens fa falta aturar-nos per adonar-nos del que realment volem aconseguir, amb qui volem estar i trobar-nos a nosaltres mateixos.

21 anys 
No hi ha res segur en aquesta vida. Els plans meravellosos que puguem tenir poden canviar d'un moment a l'altre sense poder-hi fer res.

17 anys 
He après a valorar més les abraçades, les trobo molt a faltar. 

16 anys 
Som molt afortunats de poder veure la gent que estimem quan volem 

15 anys
Que és millor dir t'estimo encara que faci por que no pas quedar-te amb les ganes de dir-ho. 

16 anys 
Que durant tot aquest temps hem estat fent mal al món. Amb tot això que està passant crec que hauríem d'agafar consciència sobre les nostres accions i les repercussions que poden tenir. 

14 anys 
Ha après que estimar és acceptar una persona amb les seves virtuts i defectes i que no val la pena canviar per agradar als altres. 

15 anys 
He après a no deixar per demà el que pugui fer avui perquè en qualsevol moment les coses poden canviar. 

17 anys 
Que al final del dia només i sempre ens tindrem a nosaltres mateixes, així que val més acceptar-nos i aprendre a conviure amb el que som i com som. 

17 anys
L'important és ser sincer amb tu mateix i no autoenganyar-te 

16 anys
No pots obligar a ningú a què t'estimi per molt que l'estimis tu.
Arxivat a:
ACTUALITAT, enquesta
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: