sèries

TV3 estrenarà d'aquí poc una sèrie que no us voldreu perdre

per Redacció, el 14 d'abril de 2020 a les 09:03
Si sou fans de Merlí, tenim bones notícies. I és que, l'spin-off d'aquesta exitosa sèrie arribarà a TV3 abans del que estava previst. 

En un principi, Merlí Sapere Aude s'havia de començar a emetre a la televisió catalana a partir de desembre, però finalment es podrà veure al setembre, segons han confirmat els responsables de TV3 en una roda de premsa. 


Com segurament ja sabreu, la sèrie segueix la vida del Pol Rubio (Carlos Cuevas) a la universitat. Així doncs, tot gira al voltant d'aquest personatge: la família, els nous amics, els nous professors i els nous amors...

Si encara no heu vist la sèrie, és una molt bona oportunitat per fer-ho, sobretot tenint en compte que segurament l'any que ve hi haurà segona temporada.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: