Aquest famós actor d'Élite explota a Instagram per aquest motiu

per Redacció, el 14 d'abril de 2020 a les 09:22
Jaime Lorente ha decidit explicar a través d'Instagram una de les situacions que més l'ha incomodat aquests últims dies. L'actor de La Casa de Papel i Élite ha publicat un story on mostra la seva indignació amb una veïna que es dedica a fer-li fotos sense el seu consentiment.

"Aquesta és la caritat que neix en moments difícils. Aquí viu una veïna generosa que es dedica a fer-me fotos i a enviar-les a revistes del cor. Jo començo avui el meu reportatge: 21 dies amb una filla de p***". Aquest és el text a Jaime Lorente ha publicat a les xarxes, acompanyat d'una imatge de la façana de la seva veïna.


 

L'actor està passant el confinament amb la seva parella, l'actriu Maria Pedraza, amb qui manté una relació des de fa més d'un any.


I vosaltres, teniu algun veí/veïna que us hagi fet enfadar?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: