per l'avorriment

Aquesta actriu mítica de la vostra infància sorprèn amb un canvi de look radical

per Redacció, el 14 d'abril de 2020 a les 10:41
Hilary Duff, coneguda pel seu icònic paper a Lizzie McGuire, ha sorprès els seus seguidors amb un canvi de look radical. L'actriu s'ha sumat a la tendència dels colors fantasia i s'ha tenyit els cabells de color blau, tal com podeu veure en la imatge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤷🏼‍♀️yea.

Una publicación compartida de Hilary Duff (@hilaryduff) el


De moment, no se sap si la decisió l'ha pres per voluntat pròpia o es tracta d'una exigència de guió. I és que, fins fa poc l'actriu estava gravant capítols per a la seqüela de Lizzie McGuire, una nova sèrie que està preparant amb Disney +.


Hilary Duff, però, no és l'única que ha canviat de look durant aquests dies. També hi ha altres celebrities que han optat per donar un aire diferent a la seva imatge, com ara Rosalía o Elle Faning, com podeu veure en aquest article.
 

Arxivat a:
FAMOSOS, Hilary Duff
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: