actualitat

Sant Jordi ja té nova data

per NacióDigital, el 14 d'abril de 2020 a les 19:32
La festa i diada de Sant Jordi se celebrarà aquest 2020 tot i la crisi del coronavirus. El Gremi de Floristes i la Cambra de Llibreters han arribat a un acord per a establir una data alternativa: el 23 de juliol. La intenció dels dos grups era aconseguir trobar un dia que fos "abans de les vacances d'estiu" i han acabat certificant el penúltim dijous del mes de juliol.

Les editorials independents combaten com poden la crisi


Per intentar evitar que la catàstrofe sigui major, un total de 37 editorials independents han fet una crida conjunta als lectors per comprar llibres per internet. Asseguren que és l'únic "tallafocs" possible per una "catàstrofe anunciada" per al sector. 

Sota el lema #DesconfinemElsLlibres, editorials com Alrevés, Fonoll, L'Altra, Raig Verd, Les Hores, Edicions de 1984 o Males Herbes asseguren que aquest any, "més que mai", necessiten la compra de llibres. "Els editors independents no posseïm distribuïdores ni tenim força comercial per oferir tractes preferencials a les llibreries, com sí que han fet els grups Planeta i Penguin", afirmen en un comunicat enviat aquest dimarts.


Les editorials independents conviden a visitar les diferents plataformes possibles per comprar llibres, des de les grans botigues per internet, llibreries independents preocupades pel risc sanitari, plataformes col·lectives com Libelista o Llibreries Obertes, i fins parades virtuals de Sant Jordi. "Visiteu-les i rumieu quin sistema de compra voleu defensar en temps d'epidèmia: això és decisió i responsabilitat vostra. Nosaltres us demanem una cosa —no diferiu la compra", sostenen.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: