estudis

Així s'acabarà el curs escolar: sense classes després del juny però amb activitats de reforç

per Bernat Surroca, el 15 d'abril de 2020 a les 16:18
El govern espanyol i les comunitats autònomes han acordat la manera d'acabar el curs escolar: les classes acabaran aquest juny, però es permetrà l'organització d'activitats de reforç durant l'estiu. Aquestes activitats podran promoure-les entitats o associacions en contacte amb els centres educatius i els professors.

Tal com detallen fonts ministerials, les activitats de reforç seran voluntàries i han de permetre que els estudiants amb més problemes per seguir l'educació a distància durant el confinament puguin accedir a continguts. En qualsevol cas, les activitats que es facin després del mes de juny es podran combinar amb alternatives lúdiques, com casals d'estiu. Fins ara, els sindicats s'havien oposat a allargar les classes més enllà del calendari lectiu fixat abans de la crisi del coronavirus.


En una reunió aquest dimecres al matí entre el Ministeri d'Educació i les conselleries, la ministra Isabel Celaá també ha transmès a les autonomies la proposta d'un aprovat general, excepte casos molt excepcionals, i no amb la mateixa nota per a tots els alumnes. El Departament d'Educació encara no s'ha pronunciat sobre aquesta proposta. 

Segons fonts ministerials recollides, els professors hauran de posar la qualificació de cada estudiant a partir de les notes dels dos primers trimestres, que van ser presencials fins al decret d'estat d'alarma, i el tercer trimestre només es tindrà en compte en cas que permeti millorar la nota. Cada autonomia tindrà marge per decidir si avança temari o no. 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: