sèries

Així és la nova sèrie d'èxit que triomfa entre els adolescents

per Victor Rodrigo, el 16 d'abril de 2020 a les 06:00

Una nova sèrie adolescent de Netflix arrasa en visualitzacions per tot el planeta. En una situació de confinament mundial per la pandèmia de coronavirus, els menors consumeixen molts més productes audiovisuals del que és habitual. És per això que plataformes com Netflix aposten fort per sèries i pel·lícules d'aquest caràcter, encertant la majoria de vegades amb una fórmula per a crear audiència i un producte de qualitat notòria.


Outer Banks és la nova aposta de Netflix per al públic adolescent, amb una trama de qualitat i un nou repartiment -molts d'ells desconeguts fins ara- ple de cares joves. Amors prohibits, la desaparició del pare del líder del grup, la recerca d'un tresor i el creixent conflicte entre els amics i els seus rivals donaran lloc a un estiu inoblidable de misteris i aventures. 
 

Un dels moments d'«Outer Banks» Foto: Netflix

Diversos protagonistes d'«Outer Banks» Foto: Netflix


Els creadors són Shannon Burke, un debutant amb aquesta sèrie, i Jonas Pate, un veterà dels shows americans amb la direcció de produccions com Friday Night Lights, Galatica o Good Behavior. Els fets tenen lloc a la localitat d'Outer Banks, que dona nom a la sèrie, a la costa de l'estat de Carolina del Nord, als mateixos Estats Units.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: