ALIMENTACIÓ

6 aliments que t'ajudaran a dormir

per Adolescents.cat, el 16 d'abril de 2020 a les 11:33
Aquests dies a moltes persones els costa més agafar el son o descansar bé a la nit. I això, directament afecta també al nostre rendiment i estat d’ànim.

A part de mantenir uns horaris i rutines i fer exercici, l’alimentació és clau per poder dormir millor i mantenir el nostre sistema fort i sa. La melatonina és una hormona que es produeix durant la nit i que té la funció d’afavorir el son. Per tenir uns bons nivells de melatonina també són importants els triptòfans i la serotonina (hormona de la felicitat. És per això que la nostra dieta ha d’incloure diferents nutrients. Des dels hidrats de carboni, els àcids grassos Omega 3, el magnesi i el zinc.

Inclou aquests 6 aliments a la teva dieta, t’ajudaran a descansar millor!

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: