per l'avorriment

Així és l'espanyola amb més seguidors a Instagram: 9 coses que potser no sabies sobre ella

per Redacció, el 17 d'abril de 2020 a les 09:25
Ester Expósito s'ha convertit aquest abril en l'espanyola amb més seguidors a Instagram: actualment acumula més de 19 milions de followers. L'actriu, coneguda pel seu paper de Carla a Élite, ha multiplicat els seus seguidors en poques setmanes després que un vídeo seu ballant reggaeton es fes viral. Avui us portem algunes curiositats sobre ella que potser no sabíeu: 

 


Versió sense playbuzz

De tots els personatges que ha interpretat fins ara, es queda amb el seu paper a Élite. "La Carla és el personatge de la meva vida", ha assegurat en diverses entrevistes. 

No li agradava gens anar a l'institut. En una conversa amb El País va explicar que no "se sentia gens motivada per les assignatures". "Al sistema educatiu no li importa la cultura, no et parlen de l'actualitat. Vaig trobar molt a faltar això", detallava. 

L'actor amb qui més li agradaria treballar ara mateix és Antonio de la Torre.

Abans del seu paper a Élite, havia treballat en sèries com Vis a Vis, Centro Médico o Estoy Vivo (a la imatge).

Aquest 2020 va viure dos mesos a Los Ánegles per perfeccionar el seu anglès. Tot i això assegura que treballar als Estats Units no és "el seu objectiu principal".

A banda de l'actuació, la seva altra gran passió és el ball. De fet, ha fet classes de ballet i hip hop. 

Des de petita tenia clar que volia ser actriu. Ela seus pares la van apuntar a teatre quan era una nena i després es va formar en una escola d'interpretació. 

Igual que la Carla d'Élite, Ester Expósito confessa que té li agrada tenir-ho tot controlat i és molt poc impulsiva: ho analitza tot abans d'actuar. 

Va estar sortint amb Álvaro Rico, actor d'Élite, fins a l'estiu passat. Ara continuen sent amics.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: