coronavirus

El Govern aprova el pla pel desconfinament d'infants i adolescents

per Pep Martí, el 18 d'abril de 2020 a les 15:39
El Govern ha anunciat avui que el comitè tècnic del Procicat (Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya) ha aprovat avui la proposta de la Generalitat de permetre la sortida controlada dels nens al carrer. El conseller d'Interior, Miquel Buch, n'ha donat alguns detalls. Podran sortir els infants i adolescents fins als 18 anys, acompanyats d'un adult fins als 16 anys. Es podran utilitzar els jardins públics i es recomana utilitzar fer servir les escales i no els ascensors en els difeernts desplaçaments. No es podrà anar a espais infantils de joc ni consumir begudes ni menjar, ni agafar el cotxe.  

Buch ha comparegut amb els responsables de Salut, Alba Vergés, i de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó. La consellera Vergés ha assegurat que la sortida del confinament ha de ser gradual i subordinada a la regressió de la pandèmia. Ha afirmat que confien que a partir de finals de la setmana vinent es pugui concretar aquesta sortida dels infants i adolescents. 


El president Quim Torra durà la proposta de desconfinament dels nens a la reunió que mantindrà demà amb Pedro Sánchez i els presidents autonòmics. L'executiu espanyol va recordar recentment que és l'Estat el que ha de tenir la darrera paraula a l'hora de decidir la sortida dels infants. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: