educació

El Govern no garanteix que el curs pugui començar el setembre

per Irene Ramentol, el 20 d'abril de 2020 a les 12:36
El curs 2019-2020 acaba immers en un mar d'incerteses i per al vinent tampoc es veu un horitzó més clar. El Govern no garanteix que el curs lectiu pugui arrencar el 14 de setembre, tal i com estava previst.

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, assegura que els centres obriran, però admet que no està clar quan podran començar la feina lectiva. "Si podem fer la preinscripció al maig, començaran a mitjans de setembre, si no la podem fer, i seria un desastre absolut, la part lectiva haurà de començar una mica més tard", ha dit a Catalunya Ràdio.


Pel que fa a l'actual, la incertesa és absoluta. Educació no descarta poder tornar a les aules abans de juny com tampoc que no es pugui fins al setembre. Bargalló ha explicat que Educació treballa en escenaris "molt diferents". En tot cas, ha insistit que el retorn "difícilment serà per a tothom el mateix dia" i que, es faci quan es faci, serà "esglaonat".


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: