música

Així és la nova cançó de Buhos i us alegrarà el confinament!

per Redacció, el 20 d'abril de 2020 a les 13:04
Buhos acaba de donar una de les notícies positives d'aquest confinament amb l'estrena d'"A prop dels deus", una cançó i un clip que explica com s'ha sentit el grup a l'últim tram de la seva anterior gira, gràcies a un públic cada vegada més nombrós i fidel que els ha donat suport incondicional. 

A més a més, han anunciat les dues primeres dates de presentació en directe del que serà el seu cinquè disc, que es titularà El dia de la victòria i veurà la llum a la tardor amb el segell Música Global. 


Si voleu entrades pels seus dos primers concerts ja les podeu comprar al seu web! El primer serà a la mítica Sala Riviera de Madrid el 6 de març i el segon al Sant Jordi Club de Barcelona el 13 de març. Ah, i això no és tot, Buhos volen celebrar aquesta diada de Sant Jordi amb tots els seus seguidors i seguidores. És per això que totes les persones que comprin entrades fins a la mitjanit del 23 d'abril, rebran una postal digital única i commemorativa ideal com a present del Dia dels enamorats. 


Tal com havien anunciat, aquest 2020 els Buhos estaven aturats per preparar les cançons del nou disc, que tenien pensat treure a la tardor. Una vegada declarat el confinament, dos dels membres del grup, Klaus Stroink i Rai Benet van començar a fer cançons a la terrassa de casa seva per un projecte que s'ha fet viral i que porta per nom Stay Homas

Per altra banda, el cantant dels Buhos, Guillem Solé, ofereix des del primer dia unes xerrades a Instagram cada dia a les 18h per on han passat Macaco, Miki Núñez, Gerard Quintana, Panxo de Zoo, Bojan, Muniesa, Oriola, Suu, Lildami, Albert Pla... Mentrestant, la resta del grup preparava el clip d'"Aprop dels Deus" per estrenar el diumenge.
Arxivat a:
ACTUALITAT, Buhos
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: