estudis

Tens dubtes sobre què estudiar? Guarda't aquesta data al calendari!

per Redacció, el 26 d'abril de 2020 a les 06:00
Amb la situació que estem vivint, és normal tenir dubtes sobre el futur acadèmic. És per això que avui us volem explicar una proposta que us pot ajudar a aclarir preguntes i a orientar els vostres estudis.



Us estem parlant de les Jornades de Portes Obertes Virtuals, com les que fa el TecnoCampus aquest 9 de maig. I és que, no només podreu preguntar tot allò que vulgueu sobre els graus que us interessen, sinó que també tindreu l'oportunitat d'escoltar experiències d'altres estudiants. 

Què, pinta bé no? Doncs apuntar-s'hi i participar és molt fàcil! L'únic que heu de fer és inscriure-us a través d'aquesta pàgina i rebreu un correu de confirmació –aquí trobareu més informació per si teniu algun problema o dubte-. 

Si voleu sabeu més sobre el TecnoCampus, també podeu omplir sense cap compromís el formulari que trobareu més avall. 




El TecnoCampus, centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, ofereix el curs 2020-21 un total de 17 graus i dobles titulacions en els àmbits de la tecnologia, l'empresa i la salut. A més a més, compta amb un model únic, i és que empreses i centres universitaris comparteixen el mateix espai. Us deixem amb alguns avantatges d'estudiar al TecnoCampus que heu de conèixer:


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: