Logotip de Adolescents.cat

Els joves de fins a 14 anys podran sortir de casa a partir de dilluns

per Joan Serra Carné / Bernat Surroca, el 21 d'abril de 2020 a les 14:39
Anuncis rellevants del consell de ministres. Després de la reunió celebrada aquest dimarts, el govern espanyol ha detallat que els nens fins a 14 anys podran sortir de casa a partir de dilluns. La mesura, avançada dissabte pel mateix Pedro Sánchez en la seva última compareixença pública, pretén relaxar el confinament per als menors d'edat, per bé que els nens només podran passejar acompanyats dels seus pares i no podran jugar en parcs ni en d'altres espais públics.

A partir del 27 d'abril, els nens podran acompanyar els pares quan vagin a comprar al supermercat, la farmàcia o el banc. "Volem que la sortida sigui controlada, complint de manera escrupolosa les mesures d'higiene i distància", ha exposat la ministra portaveu, María Jesús Montero, en roda de premsa. "És responsabilitat dels adults", ha recalcat Montero, que ha anunciat la validació de l'ampliació de l'estat d'alarma fins al 9 de maig, una proposta que l'executiu traslladarà al Congrés dels Diputats.


I els de 14 a 18 anys què? Doncs  podran sortir i per fer les activitats permeses al decret d’estat d’alarma sense acompanyament. És a dir, podran sortir per anar a comprar o a tirar les escombraries.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: