PER L'AVORRIMENT

Aquesta famosa té una doble i estem flipant, creus que s'assemblen?

per Adolescents.cat, el 23 d'abril de 2020 a les 10:38
La famosa revista de moda i estil, Harper’s Bazaar, va descobrir que Jennifer Lopez té una doble que viu a Houston, Texas. Es diu Janice Garay, és culturista i és coneguda a les xarxes socials com @jayfromhouston (té 200.000 seguidors). Així que la diferència principal entre aquesta noia i l’artista internacional, són els músculs. A veure, la J.Lo està en plena forma, però els músculs d’aquesta noia són molt més grossos!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you gonna leave this quarantine life changed, or doing the same things?

Una publicación compartida de J A Y F R O M H O U S T O N (@jayfromhouston) el


La Janice Garay participa sovint en campionats de culturisme i “bodybuilding”. Tal com ensenya a les xarxes socials, entrena pràcticament cada dia i té una filla de 6 anys que comparteix la seva passió per l’esport. I tu, creus que s’assemblen?
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 years ago Today 🤎 Which one you like better?! 1, 2, or 3?

Una publicación compartida de J A Y F R O M H O U S T O N (@jayfromhouston) el

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: