estudis

4 estudis que potser no coneixies i que tenen molta sortida laboral

per Redacció, el 6 de maig de 2020 a les 06:00
Quan us preguntem què canviareu del sistema educatiu, la majoria ens responeu que voldríeu estudis més pràctics. És a dir, us agradaria que les classes estiguessin més enfocades al mercat laboral per així estar preparats quan acabeu de formar-vos. 



I és que, una de les coses que més valoren les empreses és no només l'experiència, sinó també la capacitat per adaptar-se als canvis. Per això avui ens volem centrar en uns estudis dels quals es parla poc, però que ofereixen el que demaneu: formació pràctica i sortida laboral. 

Ens referim als cicles formatius d'automoció, uns dels sectors on més matriculats troben feina. Us deixem amb més info sobre les modalitats que podeu trobar: 

 

 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Monlau
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: