CONFINAMENT

Aquesta és la novetat de WhatsApp que portaves tot el confinament esperant

per Adolescents.cat, el 29 d'abril de 2020 a les 09:33
Hi ha hagut d’haver un confinament mundial perquè WhatsApp es disposés a crear l’opció que moltíssima gent ja feia temps que estava esperant.

Whatsapp per fi ha implementat el seu servei de videotrucades i permetrà fer reunions grupals de fins a 8 persones! La xarxa social més utilitzada a occident s’ha adonat que ara mateix era més important que mai que es donés aquesta opció, ja que altres plataformes com Zoom li estaven robant mercat.


En l’últim mes al món s’han dedicat una mitjana de 15.000 milions de minuts de videotrucades diàries! És una bestiesa. L’empresa ha aclarit que “les trucades de veu i les videotrucades realitzades per Whatsapp estan protegides per defecte amb un xifrat d’un extrem a l’altre”. Això vol dir que només el convocant i els convocats poden accedir a la trucada o als missatges “i ningú més, ni tan sols WhatsApp”. 

Què et sembla la nova funcionalitat de WhatsApp?


fun video GIF by Airtime
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: